Serveis

Li oferim espais personalitzats als gustos i necessitats de cada client, guiant-lo i assessorant-lo en cada fase del projecte, tenint un contacte constant des de la primera entrevista fins al dia de lliurament de l’obra finalitzada.
Amb l’ajuda del nostre equip d’arquitectes i interiorista, definirem un projecte en el qual trobarem maximitzar l’abast del pressupost de cada client. A altre, oferim la possibilitat de visualitzar mitjançant una imatge 3D amb visió de 360 graus el resultat final del projecte abans de la seva execució.

Reformes Integrals

Si vols donar un canvi als teus espais, t’oferim una àmplia varietat de materials altament resistents a les exigències del dia a dia i que s’adapten a qualsevol necessitat i estil, perquè el canvi que vols realitzar tingui el resultat somiat.

tools-498202_640

Fusteria

Oferim un servei integral que engloba la fusteria en genera i els seus aspectes relacionats, tant d’exterior, com d’interior, portes, finestres, revestiments, cuines, armaris, i mobles a mesura, entre altres. Sempre amb fustes i matèries primeres de qualitat certificada.

Albañilería

Els nostres professionals solucionaran en molt poc temps tant per a reparar qualsevol infraestructura de la llar com per a construir una llar sencera: les reparacions d’obra de paleta, enrajolats, solats, segellats i altres serveis que necessitis en la teva llar

mason-5158299_1280
plumbing-709631_640

Lampisteria

T’ajudem amb el servei de diagnòstic, instal·lació i reparació de canonades utilitzades per a la distribució i deixalla d’aire, gas i aigua en sistemes residencials i industrials. També oferim el manteniment i drenatge de tals sistemes per a efectes d’aigua potable, per al drenatge, calefacció, ventilació i aigües residuals.

Electricitat

Realitzem serveis d’assessorament tècnic en electricitat, instal·lacions. Ajudem a executar qualsevol projecte elèctric, fins que sigui definit, duem a terme la seva instal·lació, i posteriorment el manteniment.

Pintura

Treballem per a oferir els millors serveis en pintura, ens preocupem de les instal·lacions dels nostres clients amb un serveis siguin professionals, formant a tot el personal en matèria dels serveis de pintura que oferim a tots els nostres clients.Oferim serveis de pintura per a pisos, cases i locals. Fem treballs d’allisat i escatat de parets, gotelé, lacatge de portes i pintures decoratives, entre altres.

Cerrar menú